Theorie

Theorielessen volgen is minstens zo belangrijk als het volgen van praktijklessen. Wij kunnen je de theorielessen kosteloos aan doormiddel van een online cursus. Bij het afsluiten van een lespakket ontvang je speciale toegangscodes waarmee je de theorie thuis op het werk of waar je dan ook toegang hebt tot het internet kan volgen.

Mocht je problemen hebben met het volgen van de online theorie, dan kunnen we je een dagcursus aanbieden op één van onze gekwalificeerde rijscholen. Met de meest moderne apparatuur worden er theoriecursussen verzorgd. Er wordt gewerkt met het speciale Twintest systeem wat het CBR ook gebruikt. Tijdens de theorielessen worden de vragen gesteld, doormiddel van de drukkastjes in de tafels kunnen de vragen beantwoord worden.

Maar onze rijscholen bieden nog veel meer wat andere rijscholen niet bieden:

Mocht je de theoriecursus ondankt de uitgebreide theorielessen niet halen, dan bieden wij je een unieke garantie. Je mag net zo vaak terugkomen om het theoriecertificaat te halen totdat je hem ook daadwerkelijk in bezit heb!  Hier zijn geen extra kosten aan verbonden!